Ljubljana, 21. 8. 2017Podjetje Hofer ostaja zvesti partner projekta Botrstvo v Sloveniji. V okviru trajnostne iniciative Danes za jutri kupcem pod sloganom »Junaško po Flaško« ekskluzivno v vseh poslovalnicah od danes naprej do odprodaje zalog ponuja posebno Flaško, z nakupom katere bodo prispevali sredstva v sklad Botrstva in tako pomagali otrokom v stiski.

V okviru posebne ponudbe bodo od 21. 8. in vse do razprodaje zalog naprodaj Flaške – steklenice za vodo, izdelane iz posebnega stekla, ki je zdravju in okolju prijazno; steklo je programirano s pomočjo postopka TPS, ki že po nekaj minutah spremeni vibracijsko strukturo vode, ki se približa strukturi izvirske vode. Ovitki steklenic bodo nosili posebej za ta namen pripravljene motive otrok z logotipom Botrstva. V naslednjih mesecih bodo Flaške za Botrstvo ekskluzivno na voljo le v Hoferjevih poslovalnicah, in sicer po ceni 19,99 €. Vsakdo bo lahko z nakupom pomagal otrokom v stiski; Hofer bo namreč celoten izkupiček od prodaje namenil socialno ogroženim otrokom in mladostnikom ter in jim na ta način pomagal omogočiti enake možnosti pri vključevanju v vsakodnevne aktivnosti.

BOTRSTVO_FLASKA_2

Humanitarni projekt Botrstvo v Sloveniji deluje pod okriljem Zveze prijateljev mladine Ljubljana Moste -Polje in je namenjen izboljšanju kakovosti življenja otrok in mladostnikov, ki živijo v materialni stiski ter potrebujejo finančno pomoč in spodbudo.

Predsednica ZPM Ljubljana Moste – Polje, Anita Ogulin, ob tej priložnosti poudarja:

»Izjemno smo hvaležni podjetju Hofer, ki ponovno skozi širše sodelovanje stopa naproti otrokom v stiski. Voda je vir življenja, Flaške za Botrstvo pa so vir spodbud, znanja in enakosti vseh otrok. Otroci, ki so ujeti v različne primanjkljaje, bodo prejeli podporo in pomoč za uresničevanje na področjih, na katerih kažejo talente. Predvsem pa bodo upali sanjati o lepši in boljši prihodnosti.«

BOTRSTVO_FLASKA_4

______________________

Več o trajnostnem projektu Danes za jutri si lahko preberete na hofer.si/daneszajutri, dodatne informacije o projektu Botrstvo pa poiščite na www.boter.si.