Življenje je lahko aktivno in polno le, če se dobro fizično in psihično počutimo. V Medexu so zato to pomlad še okrepili obstoječo linijo zdravega, aktivnega življenja z Beljakovinskimi kroglicami in izdelkom Gelée royale sport. Beljakovinske kroglice z mlečno ali belo čokolado z vanilijo se bodo kot zdravega prigrizka razveselili prav vsi, Gelée royale sport pa bo navdušil vse, ki ste vsaj malo športno oz. fizično aktivni.

NAGRADNA IGRA

Beljakovinske ploščice so dobro spoznali vsi sodelujoči v nagradni igri »Z Medexom v Kijev«, ki je potekala od 9. marca do 6. maja 2018 vseh trgovinah Spar, Mercator, Hofer, dm, Petrol, Tuš, Tuš drogerija in Medex.  V njej so se sodelujoči potegovali za svoj sedež na nogometni tekmi leta. Srečni prejemnik 1. nagrade je Samo Murovec, ki si bo 26. maja ogledal finale Lige prvakov v Kijevu. Srečnemu nagrajencu iskreno čestitamo!

BELJAKOVINE SO POMEMBEN DEL NAŠE PREHRANE

Za Slovence velja, da smo športni narod. To nam iz leta v leto potrjujejo tujci, ki obiščejo Slovenijo, številne rekreativne športne prireditve, običajno pa je dovolj že, da se zjutraj ali zvečer sprehodiš po kakšni urejeni poti preko polj ali skozi park in šteješ rekreativne športnike, ki jih srečaš. Novi izdelki iz Medexa so namenjeni prav tem, aktivnim posameznikom. Linija matičnih mlečkov Gelée royale je zagotovo eden od najbolj razpoznavnih znakov Medexa. Združuje izdelke za celotno družino ter s kombinacijo matičnega mlečka in različnih vitaminov krepi imunski sistem v vseh starostnih obdobjih. Med rednimi uporabniki izdelkov Gelée royale je tudi naš trenutno najboljši biatlonec Jakov Fak.

Izdelek Gelée royale sport vsebuje matični mleček, obogaten z L-karnitinom in vitaminom B12. L-karnitin je spojina, ki se naravno pojavlja v mišicah in ima ključno vlogo pri presnovi energije iz maščob, hkrati pa pospeši absorpcijo kisika med aktivnostjo in poveča energijo.

Beljakovine so pomemben del naše prehrane, saj jih potrebujemo za normalno delovanje. Prisotne so namreč v vseh celicah, kjer imajo poglavitno vlogo, od njih so odvisni vsi življenjski procesi. Beljakovinske kroglice, novost v Medexovi ponudbi, so na voljo v dveh okusihmlečna čokolada in bela čokolada z vanilijo. Z njimi boste poskrbeli za hiter in učinkovit vnos beljakovin v telo. Priporočamo jih tudi takrat, ko z drugimi obroki ne zaužijemo dovolj beljakovin in vlaknin. Uživajo jih lahko tudi ljudje, ki so občutljivi na gluten, saj ne vsebujejo glutena. Izdelek Gelée royale sport vsebuje matični mleček, obogaten z L-karnitinom in vitaminom B12. L-karnitin je spojina, ki se naravno pojavlja v mišicah in ima ključno vlogo pri presnovi energije iz maščob, hkrati pa pospeši absorpcijo kisika med aktivnostjo in poveča energijo. Dodani vitamin B12 pa prispeva k sproščanju energije pri presnovi ter zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti. Gelée royale sport da energijo, ki jo potrebujemo za fizično aktivnost, zmanjšuje utrujenost ter povečuje športno aktivnost.

Uživajte v aktivnem življenjskem slogu in novostih iz Medexa. Z njimi bo vaša prehrana še kakovostnejša, cilji pa lažje dosegljivi.


______________

Če si že tu, preberi še tole …