V prazničnih dneh se posladkajte z izbranim medom slovenskega porekla, tartufi, oreščki, brusnicami in navlažite ter nahranite suhe ustnice z balzamom, ki temelji na čebeljih pridelkih. Za nameček pa lahko svojo imunost povečate z novim Medexovim sirupom, ki bo vaš veseli december obarval vijoličasto.

IZBRANI MED IZ SLOVENIJE

V zadnjih letih smo Slovenci spoznali, kako pomembno je uživati med in čebelje pridelke s svojega lokalnega območja, zato vsak dan bolj posegamo po čebeljih izdelkih slovenskega izvora. V novi embalaži in zunanji podobi vas na policah slovenskih trgovin pričakuje izbrani med iz Medexa slovenskega porekla: akacijev, lipov, cvetlični, kostanjev in gozdni. Prepoznali ga boste po etiketah z motivi panjskih končnic, ki so edinstvena slovenska kulturna dediščina. Med iz Slovenije blagovne znamke Medex je preverjen, varen in kontrolirane kakovosti. Vsak kozarec lahko preverite na spletni strani

PREVERIMED.SI

RAZVAJAJTE USTNICE Z NARAVO

Balzam Elanosol je obvezna oprema vsake družine. Ustnice ščiti, vlaži, hrani in jim daje občutek ugodja. Temelji na čebeljih pridelkih, ki svojo učinkovitost dokazujejo že tisočletja. Dobro poznani Elanosol iz Medexa se zaradi zaščitnega faktorja odslej ponaša z oznako Protect, družbo pa mu delajo še Bio Elanosol Care, Elanosol SOS, Elanosol Beauty in Elanosol Junior. So dermatološko testirani in ne vsebujejo mineralnih olj, parabenov, parafinov in sintetičnih dišav. Izberite svojega najljubšega!

MEDEX.SI

PRAZNIČNO SLADKANJE

Da bodo letošnji prazniki še posebno sladki, izberite brusnice, oreške, ingver ali tartufe v medu iz Medexove linije Medeni poljub. Opojnost akacijevega medu z izbranimi dodatki bo poskrbela, da boste okusili tradicijo na sodoben način. Uživate jih lahko same z žlico, za gurmanske užitke pa lahko z njimi oplemenitite različne jedi.

MEDEX.SI

VIJOLIČASTO OBARVANI VESELI DECEMBER

Družina Medexovih sirupov je bogatejša za novega člana. Sirupom z blažilnim učinkom na dihala se je pridružil sirup z ameriškim slamnikom, namenjen imunosti. Tudi Echinacea je narejena na osnovi medu, učinek ameriškega slamnika pa v njem dopolnjujeta še propolis in vitamin C. Ste že izbrali svoj odtenek letošnjega veselega decembra? V Medexu vam predlagajo vijoličastega.

MEDEX.SI

_____________

Če si že tu, preberi še tole …