Sonce v steklenički in spomin kot v mladosti. Zato se boste Medexovih novosti še posebej razveselili. Izbor vam ponujamo kar tule, spodaj pa si preberite še podrobnosti o vsakem izdelku posebej.

 

screen-shot-2016-10-17-at-2-50-08-pm

Ste za sveže iztisnjen sok iz konoplje?

mala_konopljaV Medexu vam ga od letošnje jeseni ponujajo v rastlinski kapsuli. Izdelek vsebuje hladno iztisnjen sok sveže konoplje, sušen z zamrzovanjem. Postopek, pri katerem sveže iztisnjen sok industrijske konoplje takoj zamrznejo in posušijo v vakuumu, ohranja vse naravne sestavine konoplje, predvsem njeni ključni učinkovini kanabidiol (CBD) in kanabidiolno kislino (CBDk).

 

 

 

Matični mleček – kraljevska hrana za kraljevsko počutje!

mala_gelleroyal_ampuleMatični mleček je najdragocenejši pridelek iz čebeljega panja. Njegovo moč so poznali že v starem Egiptu, kjer so ga lahko uživali le faraoni in ga zaradi edinstvenosti poimenovali kraljevi žele ali gelée royal. V čebelji družini je z matičnim mlečkom hranjena le čebelja kraljica – matica, ki je prav zato najbolj plodna, skoraj dvakrat večja in živi kar 15-krat dlje od drugih čebel. Izdelek Gelée royale super v novi, še boljši formuli vsebuje 1000 mg matičnega mlečka, dodan pa mu je vitamin D, ki ima vlogo pri ohranjanju normalnega delovanja imunskega sistema.

 

Kapsule Bio gelée royale forte

mala_gelle-royal-tableteVsebujejo 100 mg matičnega mlečka iz ekološke pridelave in vam bodo pomagale ohraniti dobro počutje. Primerne so tudi za vegetarijance.

 

 

 

 

 

MSM + vitamin C

mala_msmMineral lepote in vitamin C za samozavesten skok v jesen. MSM + vitamin C vsebuje patentirano učinkovino OptiMSM®, ki ob rednem uživanju klinično dokazano zmanjšuje gube in ohranja mladosten videz kože, ter vitamin C, ki ga odlično dopolnjuje. Izdelek je primeren tudi za vegane in vegetarijance.

 

 

 

 

 

 

 

Memoaid – spomin in koncentracija kot v mladosti

malamemoNovo prehransko dopolnilo Memoaid bo poskrbelo za vaš spomin in koncentracijo. Z rednim uživanjem memoaida boste aktivirali svoj delovni spomin, izboljšali dolgoročni spomin in upočasnili staranje možganov. Klinična študija sestavine memophenol® je potrdila tudi, da patentirani izvleček iz grozdja in borovnic za kar 60 odstotkov zmanjša izgubo kratkoročnega spomina. Delovanje izdelka dopolnjujeta še ginseng, ki prispeva k delovanju spomina, in pantotenska kislina, ki ima vlogo pri delovanju kognitivnih funkcij.