Flappy bird, Candy Crush in Copter so le ene izmed mnogih aplikacij, s katerimi smo se – ali se še vedno – kratkočasili. Za vas pa smo izbrali nore, smešne aplikacije, ki včasih lahko povzročijo tudi zasvojenost.

ZABAVA NA VAŠEM MOBILNIKU

Kolikokrat v dnevu ste morali nekaj minut čakati na avtobus? Vam je kdaj med malico postalo dolgčas? Ste eni izmed tistih, ki svoj mobilnik vzamejo celo na stranišče? Vse spodaj naštete igre so narejene zato, da vam čas čakanja krajšajo in vas ob tem noro zabavajo. So namreč preproste igre, pri katerih vam ni treba napenjati možganskih celic.

1. CHICKEN SCREAM

Zagotovo ena izmed najbolj norih na seznamu je aplikacija Chicken Scream, v kateri ste kokoš, skačete in se izogibate oviram. Igra morda ne bi bila nič posebnega, če svojega lika ne bi premikali z glasom. Tako je, pri normalni jakosti govorjenja bo vaša kokoš mirno hodila, pri krikih pa bo skočila v zrak in vam tako dala možnost izogibanja oviram. Pred igranjem se prepričajte, da ste popolnoma sami, sicer se vam ne bo pisalo nič dobrega.

2. SAUSAGE LEGEND

Ste se kdaj počutili kot hrenovka na žaru? Tudi mi ne. S pomočjo igre Sausage Legend pa to lahko občutite. V igri namreč držite na vilico nabodeno hrenovko, s katero poskušate premagati vašega nasprotnika, ki ima prav tako na vilici nabodeno okusno hrano z žara. Pazite le, da boste imeli nekje v bližini hrano, saj zna igra sprožiti kruljenje v želodcu.

3. PINEAPPLE PEN

Pineapple pen je video, ki je lani obnorel splet. Mnogi so si ob tej priložnosti na svoje pametne telefone namestili tudi istoimensko komično aplikacijo, v kateri s pisalom streljate ananase in jabolka. Vse to spremlja glas originalnega posnetka na Youtubu, seveda pa je treba s pisalom zadeti kombinacijo obeh, jabolka in ananasa obenem, o čimer govori tudi video.

4. BOTTLE FLIP 2K16

Od hrane pa k pijači. Bottle Flip 2k16 je igrica, ki je za kratkočasenje obvezna oprema. Vse kar morate narediti je, da plastenko z vodo s svojim prstom vržete v zrak in poskrbite, da zopet pristane na mizi v istem položaju. Seveda le prek telefona!

5. DADDY LONG LEGS

Igrica, ki jo je po svojih merah preuredilo že več izdelovalcev, je še vedno zelo popularna. V njej morate pajku pomagati pri hoji, kar zna biti zaradi njegovih doooolgih nog precej dolgotrajen in živčen proces. Na tleh so seveda označeni metri, ki predstavljajo pajkovo prehojeno razdaljo. Hvala bogu, da imamo ljudje normalno dolge noge, kajne?

Upamo, da ste izvedli za kakšno novo aplikacijo, ki bo obogatila vaš mobilni telefon, vas pa zabavala v tistih petih minutah, ki včasih trajajo eno uro.

————-

Za še več zabavnih člankov brž kliknite na eno ali več izmed spodnjih povezav!

Screen Shot 2017-04-20 at 21.14.13

Screen Shot 2017-04-20 at 21.12.32

Screen Shot 2017-04-20 at 21.13.24