Organizatorji ob letošnji jubilejni izvedbi obljubljajo še bogatejši program. Pod skupnim sloganom »Napredek« bo festival ustvaril stičišče mednarodnih strokovnjakov in ustvarjalcev, ki bodo svoja znanja in izkušnje delili na različnih predavanjih, okroglih mizah, razstavah, sejmih in drugih dogodkih. Mesec oblikovanja 2017 bo svoja vrata obiskovalcem odprl med 17. oktobrom in 17. novembrom 2017.

Mesec oblikovanja Ljubljana raziskuje, vrednoti in promovira pomembne dosežke na področju oblikovanja doma in v svetu. Vsako leto zaznamuje oblikovalsko sceno in spodbudi interdisciplinarni dialog med podjetji z oblikovalsko vizijo in oblikovalci s podjetniško strategijo

ba17-w2aaa

V ospredju bosta dve področji, ki za Slovenijo nedvomno predstavljata velik razvojni potencial – les in turizem. Ti dve medsebojno prepleteni in hitro rastoči panogi vse bolj zahtevata vključevanje kreativnih industrij, ki s poudarkom na interdisciplinarnem dialogu odpirajo nove poslovno-ustvarjalne priložnosti. Mesec oblikovanja je tako odlična priložnost za mreženje, povezovanje in izmenjavo idej med sektorji, s poudarkom na močnem kreativnem predznaku.

Program najdete tukaj.

________________

PREBERITE ŠE: