Foto: Arhiv Jezeršek, Kaja Stankovič

Kaj je boljše od večerje? Večerja v zraku! V Ljubljano se je vrnil sloviti Dinner in the Sky, ki pod vodstvom kuhinje Jezeršek zadovolji tako gurmane kot adrenalince.

NEKAJ ZA VSAKOGAR

Med 23. in 27. septembrom je v Ljubljano že tretje leto zapored prispela “lebdeča restavracija”, ki je v nebo dvignila več kot 800 gostov. Na nepozabnem kulinaričnem doživetju Dinner in the Sky, ki je obnorel svet, lahko izbirate med več ponudbami, ki jim je skupno to, da jih boste uživali približno 50 metrov nad Ljubljano. Štirje paketi se razlikujejo po meniju in trajanju dogodka. Odločite se lahko za Brunch in the Sky, Dinner in the Sky, Champagne in the Sky in pa Lunch in the Sky, ki smo ga poskusili tudi mi.

20728151_806224829544783_283446112644858057_n

Prvo obedovanje v zraku je nepozabna izkušnja za prav vsakega, tudi kuharja. Medtem ko nam je Luka Jezeršek mirno in samozavestno stregel svoje specialitete, je Darko Klemen, MasterChef leta 2016, ki je bil v zraku sprva nekoliko nesiguren, pogumno premagal strah pred višino. Tako smo lahko uživali v njegovih okusnih jedeh in Ljubljani, kakršne še nismo videli.

JE KOGA STRAH VIŠINE?

Glavni predstavnik medvoške hiše kulinaričnih doživetij, Luka Jezeršek je za konec dodal še nekaj besed, ki so odlično povzel izkušnjo, ki bi jo moral vsak doživeti vsaj enkrat: »Sporočilo je zelo enostavno. Veseli smo, da je svetovna turistična atrakcija Dinner in the Sky ponovno prišla v Ljubljano in to na elitno lokacijo, kot je Kongresni trg, kjer je pogled na Ljubljano s ptičje perspektive resnično enkraten. Na vse skupaj gledam kot na doživetje, kar tudi je. V kombinaciji z dobro hrano, nepozabnim pogledom na Ljubljanski grad in okolico … res enkratna izkušnja. Ne skrbite, če ste tokrat zamudili priložnost, saj bomo kmalu zakuhali kaj novega.«

IMG_3815

Četudi ste zamudili tokratno kulinarično razvajanje v Ljubljani, nikar ne skrbite… Dinner in the Sky se že seli v bližnje evropske restavracije, kjer bo še naprej razvajal goste, željne kulinaričnih dogodivščin. Za vse informacije o terminih in cenah obiščite uradno spletno stran Dinner in the Sky … Če si upate.

—————–

Adrenalinski gurmani, ste v zraku kdaj jedli katero od teh jedi?