Že veste kaj? Ne? Morda prepoznate vsaj čudovito damo na naših fotografijah? Lahko vam malce pomagamo.

Je pevka. Ima angelski glas. Prav zdaj praznuje 15. obletnico svoje uspešne kariere. Albuma Slovanska duša (2007) in Slovensko srce (2008) je prodala v platinasti nakladi. Koncert Slovanske duše z ruskim filmskim orkestrom je kar dvakrat razprodal Gallusovo dvorano Cankarjevega doma dvignil na noge.

Zelo kmalu bo spet med svojo publiko. V poklon 25-letnici samostojne Slovenije pripravlja številne koncerte ob izidu njenega novega albuma Pesmi mojih krajev.

IMG_4474p

Manca Izmajlova

Seveda! Gre za izjemno nadarjeno umetnico Manco Izmajlovo. Mi smo jo obiskali na tem skrivnostnem snemanju v pet zvezdičnem hotelu, ki pooseblja edinstveno kombinacijo tradicionalnega in modernega. Kot to zelo lepo združuje tudi Manca v svojem novem albumu. S francosko eleganco, ki je tudi Manci zelo blizu, ga je zasnoval francoski oblikovalec Jean-Claude Laville.

External Palace

Kempinski Palace Portorož

Pa za to razkošje Manca ni odpotovala v Francijo, ampak se je prepustila udobju hotela Kempinski Palace v Portorožu. Tik ob morju in med istrskimi griči se bohoti v vseh svoji svetlobi z unikatno Kristalno dvorano, čudovitim zasebnim parkom in moderno zasnovanim notranjim in zunanjim bazenom.

CRT53377

Kempinski Palace Portorož

A Manca je polna skrivnosti in kmalu boste videli, kaj skupnega ustvarja še z Goodlife-om.

Naj vam samo prišepnemo… poletna revija Goodlife izide v četrtek, 9. junija. Tam razkrijemo skrivnost!

 

Manca Izmajlova

Fotograf: Primož Korošec

 

Kempinski Palace Portorož

Weekend Max Mara

FreyWille