Foto: Leaneen
”Kadar jaz kuham kosilo, je vedno nekaj preprostega. Ob vseh mojih obveznostih na žalost nimam veliko časa, zato je moje kosilo ponavadi narejeno v 30 minutah ali manj. Če že v naprej vem, da bom domov prišla ob 17. uri ali pa še kasneje, potem si kosilo načrtujem že en dan prej. Takrat največkrat uporabim kaj predhodno pripravljenega iz skrinje.
Obožujemo našo domačo omako bolognese, zato jo vedno skuhamo v večjih količinah, da jo še zamrznemo in je zato lahko na jedilniku skoraj vsak teden, vedno na drugačen način. Eden izmed ljubših je v kombinaciji z domačimi skutinimi njoki. Pripravljeni so zelo hitro, so stokrat boljši od kupljenih in seveda se lahko tudi zamrznejo.”
Foodblogerka Leaneen vam tukaj ponuja nekaj idealnega za tiste dni, ko nimamo dve uri časa za kuhanje, pa bi vseeno radi pojedli nekaj noro dobrega!
_____________________
Kaj prekomerno okusnega pa lahko še najdete pri nas? Preberite spodaj.