25. oktobra 2018 je bilo podjetje GenePlanet priznano kot najboljši biotehnološki startup v celotni regiji Srednje in Vzhodne Evrope. Letos so bili zmagovalci izbrani med več kot 3.500 nominacijami, med tekmovalnim procesom pa je finaliste podprlo več kot 40.000 posameznih javnih volivcev.

PREVENTIVNE REŠITVE ZA IZBOLJŠANJE ZDRAVJA

Podelitev nagrad je potekala 24. oktobra v Varšavi na Poljskem, v veličastni palači kulture in znanosti. Matjaž Petrovič, direktor prodaje GenePlaneta, ki je prejel častni naziv, je dejal: »Zelo sem počaščen, da je GenePlanet zmagal kot najboljši biotehnološki startup na tem pomembnem tekmovanju. Za nas to priznanje potrjuje, da je naše podjetje na pravi poti, da na svetovni ravni zagotovi preventivne rešitve za izboljšanje zdravja ljudi.« Poudaril je tudi, da ta nagrada ne bi bila mogoča brez zaposlenih in partnerjev podjetja GenePlanet.

»Za nas to priznanje potrjuje, da je naše podjetje na pravi poti, da na svetovni ravni zagotovi preventivne rešitve za izboljšanje zdravja ljudi.«

NENEHNO SI PRIZADEVA ZA NOVA ODKRITJA

Podjetje GenePlanet je specializirano za genetsko testiranje in s tem povezane napredne molekularne tehnike ter je priznano za zagotavljanje osebnih analiz DNA. Z usmerjenostjo v raziskave in razvoj si družba nenehno prizadeva za nova odkritja, ki omogočajo, da svojim strankam ponudijo najnovejše in najboljše izdelke, razvite iz lastnih raziskav in razvoja. S svojo uspešno vodilno blagovno znamko NutriFit s skupno stopnjo zadovoljstva 4,62 (od 5) je GenePlanet eden od najpomembnejših akterjev na področju nutrigenomike, kjer je razvil široko bazo strank v različnih panogah – zdravstvu, wellnessu in zavarovalniškem sektorju.

Več o njihovih storitvah preberite tukaj.


______

Če si že tu, preberi še …