Bi radi pisali zgodovino skupaj z našimi košarkarji v Istanbulu na Evropskem prvenstvu? Včerajšnja četrtfinalna tekma proti Latviji je sprožila močna čustva pri navijačih. Če bi naše fante radi spodbujali tudi v živo na polfinalu in nato na tekmi za medaljo, ima Turistična agencija Kompas za vas navijaške pakete, ki vas popeljejo v Istanbul.

Turistična agencija Kompas za vse navijače pripravlja poseben čarterski let iz Ljubljane (četrtek–nedelja). Možna je tudi kombinacija za en dan – samo na polfinale ali samo na nedeljsko tekmo za odličje. Košarkarska zveza Slovenije tudi sporoča, da bo v areni Sinan Erdem organiziran slovenski navijaški sektor. Ponudbo paketov najdete TUKAJkoasrka2

Več informacij glede letalskih kart in vstopnic lahko pridobite na telefonskih številkah 01 2006 111 in 01 2006 332. Vstopnice za polfinalno tekmo, srečanje za tretje mesto in finale EuroBasketa lahko kupite na vseh poslovalnicah Kompasa in M holidays.

Pridite in spodbujajte naše izjemno ekipo z Goranom Dragičem in Luko Dončičem na čelu v polfinalu in tekmi za odličje ter pričarate vzdušje, ki ga znajo le slovenski navijači.

_________

 

kompas-1-707x398