Tokrat je Bor Borg pobrskal po igračah za otroke pri Mercedes-Benzu. Vsekakor slovijo po izdelavi enih najkakovostnejših vozil na svetu, pri katerih s svojo ekipo sodeluje tudi slovenski oblikovalec Robert Lešnik. V kakovosti in napredku prav nič ne zaostajajo niti z miniaturnimi različicami. Tako boste lahko za svoje malčke in malčice našli kakšno simpatično darilo, za katero so tako polni pričakovanja pisali gospodu z belo ali sivo brado.

DEKLIŠKA URA

M_dekliska_ura

Tudi punce so oboževalke Mercedes-Benza. In to je njihova zapestna ura. Izdelana je iz nerjavečega jekla, številčnica pa je opremljena z dvanajstimi belimi kristali Swarovski. Je vodoodporna in zasnovana v mladostnem živobarvnem dizajnu, na paščku pa je emblem s številko 86, ki simbolizira letnico rojstva prvega avtomobila 1886.

e-trgovina.autocommerce.si

 

GLA NA DALJINSKO UPRAVLJANJE

M_avto_daljnisko

Fantje lahko naredijo prve avtomobilske metre tudi z daljinsko vodenim modelčkom Mercedes-Benz GLA. To je privlačna igrača za male in velike fante. Avtomobil je opremljen s posebno anteno, ki je brezžično povezana z daljinskim upravljalnikom. In ne samo to, kot pravemu vozilu so mu dodali tudi LED-sprednje luči in zadnje, ki se prižgejo, ko je avtomobilček v gibanju. In potem vsaka preproga lahko postane avtocesta in vsak poligon otroške sobe off-road izkušnja.

e-trgovina.autocommerce.si

 

AMG PUZZLE

M_puzzle

Mercedes-Benz je lahko tudi predmet skrivnostnega razmišljanja, ki se na koncu sestavi v privlačno fotografijo. Zabavna sestavljanka s fotografijo mikavnega športnega mercedesa AMG GT je iz 200 delov, primerna je za igro otrok, starih osem let in več. Na koncu se pred vašimi očmi pojavi rumeni Mercedesov lepotec.

e-trgovina.autocommerce.si

 

AMG POGANJALČEK

M_poganjalcek

Tudi malčki lahko uživajo v samostojni vožnji z Mercedes-Benzom. Otroška različica Mercedesa AMG GT je izdelana iz kakovostne plastike, poleg tega pa je opremljena s številnimi detajli, ki že na prvi pogled razkrivajo, da gre za legendarni Mercedesov model. Poganjalček ima vgrajeno baterijo in je primeren za otroke, starejše od 18 mesecev. Ima ergonomičen in oblazinjen sedež ter LED-žaromete spredaj in zadaj.

e-trgovina.autocommerce.si

 

GO-KART AMG

M_go kart

Nekoliko večji fantje, ki že poznajo užitek lastnega pogona, pa bodo navdušeni nad gokartom iz linije AMG. To je privlačen izdelek, ki je opremljen s pedali, volanom in sedežem. Prav sedež pa je nastavljiv, da je malemu vozniku še udobneje. Da je vožnja z njim še bolj zabavna, ima volan zvokovni modul, ki lahko spušča štiri različne tone.

_________

Povzeto po članku Igrače, revija Goodlife, december 2017

Screen Shot 2017-12-18 at 8.28.42 PM

 

_______

PREBERITE ŠE: