Foto: P.B., Jani Ugrin, Sebastjan Jarc

Le nekaj ur nas še loči od prvega letošnjega Eminega predizbora. 16 izvajalcev je že preizkusilo oder na Gospodarskem razstavišču, na današnji petkov večer in po jutrišnji soboti pa bo znanih osem finalistov, ki se bodo pomerili za mesto predstavnika Slovenije na pesmi Evrovizije.

DANAŠNJI IZVAJALCI

Na prvem predizboru 17. februarja bodo nastopili KiNG FOO (Wild Ride), Nika Zorjan (Fse), Tosca Beat (Free World), Lea Sirk (Freedom), Sell out (Ni panike), Zala (Lalalatino), Alya (Halo) in Omar Naber (On My Way).

65381152_2017-02-13_vaja_predizbor1-24

”Izvajalci, ki se bodo letos potegovali za zmago na Emi, imajo za seboj že dve vaji na Gospodarskem razstavišču, danes in jutri pa gre zares in bodo s svojimi skladbami poskušali prepričati strokovno žirijo in gledalce ter si zagotoviti svoje mesto med finalisti.”

Gledalci in poslušalci bodo ob strokovnih žirijah izbrali slovenskega predstavnika na 62. tekmovanju za pesem Evrovizije 2017 v Kijevu.

_____________

Izbor za Pesem Evrovizije 2017 je mogoče spremljati na MMC-jevem portalu, na Facebooku, Twitterju, Instagramu in kanalu YouTube ter na Snapchatu (EmaEvrovizija).

65364091_zala_foto_sebastjanjarc_lores

 

Intervju z Zalo, ki bo nastopila danes, si lahko preberete tukaj.