Letos se lahko modni navdušenci veselimo dvodnevnega dogodka, kjer bomo zopet dobili možnost vpogleda v alternativne, nekonformistične ume modnega sveta. Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana tako ponosno napoveduje šesto edicijo, ki v prestolnico prihaja med 20. in 21. aprilom. MBFWLJ modnim ustvarjalcem, stilistom, fotografom in modnim kritikom prinaša priložnost za poslovni razvoj ter dostop do umetniško navdahnjenega občinstva.

Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana je del mednarodne verige tednov mode avtomobilske znamke s trikrako zvezdo, ki že od leta 1997 po vsem svetu k obisku privablja najbolj ugledna imena s sveta mode, dizajna in lepote. Slovenija postaja vedno bolj zanimiva dežela tako za modne navdušence kot tudi za ustvarjalne ekipe iz vse Evrope, ki v deželi na sončni strani Alp odkrivajo nadarjene posameznike in čudovite lokacije za snemanje modnih uvodnikov in velikih oglaševalskih kampanj. MBFWLJ z vpetostjo v mednarodne tokove deluje povezovalno in domačim ustvarjalcem odpira priložnosti za nova sodelovanja.

Mednarodni premijski teden mode MBFWLJ, ki nastaja v sodelovanju z agencijo Pristop, letno obišče več kot 9.000 obiskovalcev iz Slovenije in sosednjih držav.

Povečano zanimanje za obisk mednarodnega premijskega tedna mode potrjuje odločitev za nadaljevanje ustvarjalnega dela, sledilci #MBFWLJ pa bodo od marca dalje lahko za ogled modnih revij vstopnice tudi kupili na vseh prodajnih mestih Eventim.

Spodaj si lahko pogledate tudi video ene najslavnejših modnih oblikovalk v slovenski modni sferi.

Foto: Jani Ugrin

___________________

Spremljajte #MBFWLJ na družbenih omrežjih FacebookInstagram, Snapchat.

_________________

Preberite in poglejte si še, kakšne modne spektakle je v preteklosti gostila slavna avtomobilska znamka …