Foto: Star Produkcija

MAŠA IN MEDVED NA LEDU

Za prekrasen uvod v zimske počitnice ali zaključek teh boste lahko svojim otrokom podarili predstavo, kot je še niso doživeli. 24. in 25. februarja 2017 bo namreč v Dvorani Stožice v Ljubljani gostovala vrhunska licenčna predstava na ledu, narejena po predlogi v kar 120 državah predvajanega in tudi v Sloveniji izjemno priljubljenega ruskega animiranega filma Maša in Medved. Za potrebe te bodo v Dvorani Stožice uredili tudi ledeno površino.

masa_05

Interaktivno predstavo, ki jo bo za vas pripeljala Star Produkcija, krasijo neverjetne 3D animacije, v njej pa nastopa več kot 30 akrobatov in vrhunskih drsalcev. Zelo priljubljena risanka Maša in Medved je zasnovana na ruski narodni pripovedki, v njej pa spremljamo dogodivščine triletne deklice Maše, ki živi v gozdu s svojim prijateljem Medvedom, zelo iznajdljivo nekdanjo cirkuško zvezdo – zgodba je več kot prikladna za vrhunsko uprizoritev na ledu.

Ruski animirani film Maša in Medved je že davno podrl vse rekorde gledanosti, časopis Animation pa ga je že uvrstil med risane klasike. Priljubljeni junaki vas bodo skozi interaktivno predstavo in 3D animacije popeljali v gozdno pustolovščino, polno smeha, humorja in dobre glasbe. V spektakularni predstavi sodeluje več kot 30 akrobatov, plesalcev ter profesionalnih drsalcev in drsalk. Predstava bo vodena v slovenskem jeziku in bo na zabaven način poučila otroke in njihove starše o pravem prijateljstvu, skrbi za druge in svobodi ustvarjalnosti.

______

Vstopnice so v prodaji na spletni strani www.eventim.si in na vseh prodajnih mestih sistema Eventim (Tivoli Ljubljana, Citypark Ljubljana, Kino Šiška Ljubljana, Križanke Ljubljana, Mestni trg Ljubljana, Europark Maribor) in partnerska prodajna mesta: Petrol, Pošta Slovenije, Big Bang, (K)kiosk, Trafika 3DVA, bencinski servisi OMV z multi točko, agencija Palma in Alpetour potovalna. 

Plačilo na spletni strani www.eventim.si je možno tudi z GOODLIFE DINERS CLUB kartico!

Jo še nimate? Naročite zdaj!

Goodlife kartica_Banner mali_300x250