Izvršna producentka LJFW letos vabi na ljubljanski teden mode v prenovljeni Center Rog. Ljubitelji mode se bodo tam družili od ponedeljka, 2. oktobra, do petka, 6. oktobra. 

Tekst: R. T., foto: Ana Gregorič

Avtomobil, ki ga vozite?

Toyota Yaris Cross Hybrid. Dovolj velik za moje potrebe in dovolj majhen za ozke sredozemske ceste, varčen in čist(ejši) za mestno uporabo ter hkrati izjemno praktičen za vse vikend pobege.

Leposlovje, strokovna literatura ali revije?

Vse, označujem se za knjižnega molja. Pomembno je le, da je na papirju. Obožujem vonj in teksturo tiska, označevalce strani, knjige na policah in v prtljagi. Vem, nepraktično, ampak jaz sem še pripadnica “stare šole” in težko me bo prepričati v nasprotno.

Film ali gledališče?

Balet, opera, koncerti, glasbeni dogodki. Filmi in zadnje čase tudi serije.

iPhone, Samsung ali Huawei?

Samsung Flip. Krasen za v torbico.

Znamka ure?

Glede na to, da sem imela obdobje, ko so bile ure edini nakit, ki sem ga nosila, jih imam veliko – od Garrarda, do Diesla, Burberryja, pa do marsikatere brezimne, ki mi je bila pač všeč.

Dišava?

Red Wood/Dsquared2 in Be Delicious/DKNY, odvisno od dneva. Še najraje pa imam vonj slanega sredozemskega zraka.

Najljubša modna znamka oblačil in čevljev?

Predvsem udobna, praktična in enostavna, po možnosti za različne priložnosti in večletno uporabo, saj tudi naš planet potrebuje malo predaha.

Destinacija poletnih in zimskih počitnic?

Najraje na toplo, vedno me vleče k vodi. Pravzaprav grem rada kamor koli, kjer še nisem bila, odločam pa se predvsem glede na to, koliko časa imam. Potovanja so lajf!

Koča, glamping ali luksuzen hotel?

Ne kompliciram, bolj kot število zvezdic mi je pomembno, da ima nastanitev vsaj okna, ni sredi turistične gneče, je čista in da je družba dobra.

Restavracija ali domača kuhinja?

Ob kroničnem pomanjkanju časa restavracije, sicer pa domača kuhinja, saj moj partner odlično kuha. Tudi jaz ne ravno slabo, a beri začetek prejšnjega stavka.

Predmet poželenja?

Domači kavč in čas brez telefona. A to šteje?