Đuro v Cankarjevem domu z glasbeniki in komiki

Na oder Gallusove dvorane Cankarjevega doma v Ljubljani se 19. 2. 2019 vrača Đuro. Na velikem odru, polnem smeha in dobre glasbe, se mu bodo pridružili še Goran Karan, Luka Bulić, Admir Baltić in Tanja Ribič & Ribiči, manjkalo pa ne bo niti najbolj zabavnih delov vedno razprodane Đurologije. Anti stand up šov (kot je Đurologijo šaljivo poimenoval Đuro) je v 300 ponovitvah nasmejal gledalce v ZDA, Kanadi, Skandinaviji, lepem delu Evrope in v državah nekdanje Jugoslavije. Turneja je tako povzročila že preko 250.000 nasmejanih obrazov, zdaj pa bo nasmejala še Gallusovo dvorano.

Branko Đurić – Đuro

Zvezda humorja svoje regije je z Đurologijo po svetu ponesel smeh med 250.000 gledalcev, zdaj pa se z njenimi najboljšimi delčki in glasbenimi prijatelji, komiki predstavlja še na dogodku Đuro in prijatelji, na katerem bodo Gallusovo dvorano napolnili z dobro glasbo in še boljšim humorjem.

Luka Bulič

Najiskrivejši hrvaški komik slovi po presenetljivih, osupljivih in včasih kar malce grozljivo natančnih oponašanjih regijskih zvezd, ki občinstvo nasmejijo do solz in hkrati pustijo v trebučnem krču iskrenega smeha.

Admir Baltić

Za Đura je Admir eden najbolj nadarjenih standup komikov v Sloveniji. Neusahljiv vir komike črpa iz pričevanja in prepričanj prednikov, ki prihajajo iz Bosne, in slikovitega, prepogosto stereotipiziranega odraščanja v ljubljanskih Fužinah. Ravno pogled na svet komičnega »fužinskega mladeniča« je kriv, da bo Admir skupaj z Đurotom zabaval množico Gallusove dvorane.

Tanja Ribič

se po nekaj letih glasbenega premora na glasbeno sceno vrača s svežo skupino Ribičev, v kateri napenjajo glasbene mreže in krmarijo glasbeno barko vrhunski slovenski in hrvaški jazz glasbeniki. Glasbeni prispevek na večeru bo Tanja začinila še z odlomki sveže monokmedije Tako ti je mala moja, ki jo bo na večeru predstavila premierno.

Goran Karan 

spada med največkrat nagrajene pop pevce in kantavtorje v regiji, Đuro pa ga ceni predvsem zaradi njegovega duhovnega pogleda na svet in zaradi dobrodelnosti. Karan je znan po številnih uspešnicah, vlogah v mjuziklih in po svojem humanitarnem udejstvovanju. Za njim je zavidanja vredna mednarodna kariera, osvojil pa je tudi številne nagrade na domačih in tujih festivalih.  Gostoval je po skoraj celem svetu – od Avstralije, Nove Zelandije, Kanade, Tahitija, Bahamov do Portugalske, Latvije, Švice, Nemčije in Turčije.

Vstopnice so že od 22 € dalje na voljo tukaj in na prodajnih mestih: Petrol, 3Dva trafikah, poslovalnicah Kompasa in v Kioskih.

________________

Vsa zdrava kulinarična razvajanja vam rada uresniči tudi Goodlife Diners Club kartica:

__________

NOVO!!!

Brezplačno si naloži ali prelistaj posebno kulinarično edicijo GOODLIFE MLJASK.
Izbrane restavracije in slastni recepti – vse v eni ediciji.

____________

Če si že tukaj, preberi še …