Na kraljevsko poroka leta sta princ Harry in Meghan Markle povabila tudi številne znane osebe iz sveta zabave.

Med prvimi gosti na poroki so prispeli igralec Idris Elba, slovita Oprah Winfrey (z mamo neveste Doris Ragland se dogovarja za intervju), pevec James Blunt in Charles Spencer, Harryjev stric in brat pokojne princese Diane.

Prišel je tudi igralec George Clooney z ženo Amal, nekdanji nogometaš David Beckham z ženo Victorio, pevec Elton John pa naj bi tudi zapel, verjetno med sprejemom po poroki pri kraljici Elizabeti II.

V kapelo sv. Jurija v Windsorju so prišli člani družine Kate Middleton – njena starša ter brat James in sestra Pippa, ki konec leta s soprogom pričakuje prvega otroka. Med svati so bili še: teniška igralka Serena Williams, komik James Corden ter igralec Tom Hardy. Manjkali niso niti nekdanji soigralci neveste iz serije Suits (Nepremegaljiv dvojec). Na obredu je bila Sarah Ferguson, nekdanja žena Harryjevega strica Andrewa, ki pa naj ne bi bila povabljena na sprejem po poroki in poročno večerjo.

OGLASNA VSEBINA

Poroke se je ob ostalih članih kraljeve družine udeležil tudi Harryjev dedek, princ Filip. Ali bo prišel na poroko, se je ugibalo, ker je 96-letni mož kraljice v začetku aprila prestal operacijo kolka.

Celotno galerijo zvezdnikov si poglej na DELO.SI.

Foto: AP

________________

Ker si že tu, preberi še tole …