Foto: Mic Melanšek in Katja Stojilkovski (povsodjelepo.com)

”A veš tisto, ko srečaš nekoga in naredi tako slab prvi vtis, da ti vse dol pade? No, skoraj tako je bilo z nama na tejle Koh Lanti. Visoke betonske ograje, vse drago, nobenih lokalnih restavracij, predrago sadje … Vsaj tako se je zdelo.

mmmmmmm

Ker živiva na južnem delu otoka, morda 10 kilometrov stran od trgovin, sadjarnic in tajskega zelenega čaja, vsak dan na preizkušnjo dajeva najine riti, ki so se že rahlo navzele oblike sedeža motorja. Katka se je prvi dan še pritoževala nad mojim divanjem čez luknje v cesti, zdaj pa sem ji podtaknil igro, da se ob vsaki luknji dereva “aaaaaaaa”, luknja pa trese najin glas. Zabavno, pa še jamramo ne več!”

Blogerja Mic in Katja pišeta na blogu Povsod je lepo, kako sta ju v mali hiški vsako jutro zbudita dva luštkana mucka, istočasno pa sta načrtovala, kam nameravata potovati naprej.

mmmmič

___________________

Nekatere njune druge zavisti vredne dogodivščine in avanture so skladiščene tudi v predhodnjih zapisih. Oči pa se potepajo popolnoma zastonj in to z enim samim klikom. Izberi sam, kaj bodo odkrile tokrat.