Včasih v življenju potrebujemo mehurčke. Mehurčke, ki vibrirajo ob glasbi. Mehurčke, ki jih poskušamo ujeti s fotografijo. Mehurčke, ki igrivo pokajo in se vrtinčijo v vetru. In potem potrebujemo mehurčke, ki nas požgečkajo. S polno majhnimi eksplozijami v ustih nas spravijo v dobro voljo. BOR BORG je zato poiskal tiste črne igrače, ki nam kadar koli prinesejo dobro razpoloženje. Pa naj še kdo reče, da črna ni za sproščanje.

Black Tonic by Cockta

Tradicija in nov svet. Cockta, ki ni cockta. To je Black Tonic. Nov okus, nova oblika, novo ime. Vas zanima torej, kakšen okus ima in s čim se najbolje meša? Torej razčistimo. To ni cockta, očitno je, da je tonik. Zelo svež, intenzivnejši zaradi več kinina, z rahlim okusom po grenivki. Popolno harmoniziran. Kombinacija pa navdušujoča, če ga zmešate s Hendrixovim džinom. Vse drugo – zgoraj, spodaj – so igrače, ki stopnjujejo užitek z black tonicom.

cockta.eu

Black Tonic_2017_0,25L_black_kapljice_RGB_DELOVNO_v11

Brezžične slušalke Master & Dynamic + Bamford

Ko sta se srečala Jonathan Levine, ustanovitelj znamke Master & Dynamic, in George Bamford, svetovno znani oblikovalec in preoblikovalec luksuznih ur ter ustanovitelj Bamford Watch Departmenta, sta takoj ugotovila, da imata kar nekaj skupnih imenovalcev: spoštovanje do vrhunskih materialov, kakovostne izdelave in inovacij. Plod njunega znanstva je omejena serija brezžičnih slušalk BWD MW60. Izdelane so iz črnega usnja Saffiano in ovčje kože Bamford Blue. Predvsem pa ponujajo izjemno glasbeno doživetje. Glasba od Beethovna do Iggyja Popa je s temi slušalkami, ob toničnih požirkih, en sam užitek.

masterdynamic.com

slusalke

Fotoaparat Fuji Film Instax Square SQ10

Fotografiranje z mobilnim telefonom je verjetno najbolj razširjena zvrst umetnosti. Kamere na mobilnih napravah so vse bolj zmogljive in kakovost fotografij je čedalje boljša. A mnogi si še vedno želijo fotografijo ne le v digitalno virtualni, temveč tudi v povsem fizični obliki, na papirju. Zato je Fujifilm izdelal majhno napravo, ki je hkrati digitalni fotoaparat in prenosni tiskalnik. S fotoaparatom Instax Square SQ10 lahko fotografijo svojega črnega tonika natisnete v slogu nekdanjega polaroida.

amazon.com

large_Instax-Square-01

Vrtavka ForeverSpin

Ste se kot otrok igrali z vrtavkami? Ste strmeli v neskončno vrtenje in se pri tem neizmerno zabavali? No, zdaj obstaja tudi odrasla različica, nad katero bodo seveda navdušeni tudi otroci. Kanadska znamka ForeverSpin namreč izdeluje filigransko narejene vrtavke, ki so na voljo v kar sedemnajstih kovinah in opremljene s posebnim podstavkom. Vaša je lahko črna, ki se najbolje vrti ob toničnem šumenju.

foreverspin.com

topspin3

Steklenica za džin Hannah Martin

Steklenica Hendrick’s je vsaj tako kultna kot njena vsebina – svetovno znani džin. Že v osemnajstem stoletju so se pojavili navdušenci nad to pijačo in jo vedno pretočili v še bolj ekskluzivno steklenico. Njihovim sodobnim naslednikom so prisluhnili v draguljarski hiši Hannah Martin in izdelali posebno steklenico, za katero je bila navdih prav steklenica džina Hendrick’s. Oblečena je v premijsko usnje, ki je na voljo v več barvah. Naj bo vaša črna. Kot je črn tonik.

designfather.com

Hannah-Martin-Hendricks-Gin-5

______________

Povzeto po članku Igrače, revija Goodlife, september 2017

IGRAČE

______________

PREBERITE ŠE: