Foto: Leaneen
”Letos sem velikonočne kolačke prvič spekla tudi sama. Nisem jih delala po babičinem receptu, ampak sem jih naredila kar po mojem receptu za mlečne pletenice.
Kolački so bili puhasti kot oblački in postreženi na čudovitih krožnikih, ki so narejeni iz 100 % biorazgradljivega bambusa in koruze. Primerni so za vse, ki cenijo eko dizajn, želijo zmanjšati količino plastike v svojem domu in jim ni vseeno za našo naravo.”
Kako pa lahko v lastni pečici spečete svoj puhasti oblaček? Food blogerka Leaneen je za približujoči se praznik pripravila popolnoma samosvoj recept, kako s svojo peko navdušiti bolj kot vsaka izkušena babica.
________
Krožnik, krožnik na mizi povej, kdo ponuja najokusnejšo hrano v deželi tej? Oh, kar nekaj jih je! Katere kulinarične bisere pa skriva vsaka regija naše male kokoške, pa si preberite tu.