Ekipo Malih junakov je pred kratkim presenetila in predvsem razveselila novica, da je njihova personalizirana knjiga navdušila zvezdnico Khloé Kardashian, kar je javno oznanila preko Instagrama.

Knjigo je Khloé Kardashian prejela za hčerko True ob njenem prvem rojstnem dnevu. Praznovanje je potekalo v velikem zvezdniškem slogu, kar dokazujejo tudi fotografije na njenem Instagram profilu. Kot smo zasledili v medijih, se je zvezdnica menda izkazala z lepo gesto in igrače za True donirala pediatrični kliniki v Los Angelesu. Personalizirana knjiga Malih junakov z naslovom “Happy Birthday, True”, pa jima bo očitno ostala v trajen spomin.

Takole navdušeni so bili nad to novico pri Malih junakih:

“Posebnost naše strategije in marketinga je v tem, da vedno radi preizkušamo nove prijeme in uresničimo najbolj nore ideje. Tiste, ki se izkažejo kot uspešne še nadgradimo, iz neuspešnih pa se naučimo nekaj novega in gremo naprej. V primeru Khloé Kardashian je šlo za eno izmed takih idej.

Pozitivni odzivi ljudi so nam vlili dovolj samozavesti, da vemo, da so naši izdelki zares izjemni. Predvsem na ameriškem trgu so kupci izredno iskreni, prejeli smo kar nekaj posnetkov, na katerih starši, ne le mame tudi očetje, ob listanju naših knjig jočejo od ganjenosti. Ravno zato verjamemo, da naša knjiga s svojo unikatnostjo ne more pustiti hladnokrvnih niti največjih zvezdnikov, čeprav se morda zdijo popolnoma nedosegljivi.

Glede na to, da pogosto sodelujemo z znanimi influencerji, se zavedamo, da se take zadeve dogovarjajo preko njihovih agentov in da influencer izdelek spozna šele, ko je pogodba podpisana. Zato smo se odločili za neke vrste gverilsko potezo in poslali knjigo hčerki Khloé Kardashian ob njenem prvem rojstnem dnevu. Na našo srečo je knjiga res prišla do nje in zvezdnico navdušila tako zelo, da je svoje občutke celo delila na svojem Instagram storyju.”

 

_______________

Če si že tu, preberi še…