Regeneracija kože po sončenju, skodelice z unikatnim potiskom, okusen beljakovinsko bogat prigrizek in matični mleček, obogaten z L-karnitinom in vitaminom B12, ki pomaga proti utrujenosti in izčrpanosti, so nujni dodatki za skrb lastnega telesa – sploh zdaj, ko je poletje že pred našimi vrati.

Za naravno zaščito kože poleti

Poškodbam kože, kot so rane, udarci in odrgnine, se na počitnicah zagotovo ne moremo izogniti. Lahko pa jih učinkovito blažimo in lajšamo posledice. S Propolis mazilom iz Medexa, ki vsebuje propolis in čebelji vosek, boste poskrbeli za obnovo kože s pomirjevalnim delovanjem, zato bo dobrodošlo tudi ob pikih in ugrizih žuželk. Propolis mazilo spodbuja regeneracijo kože tudi po sončenju, depilaciji in britju. Na kožo ga lahko nanesete večkrat dnevno, saj vsebuje kar 100 % sestavin naravnega izvora.

Medex.si

 

Think happy. Bee happy.

Čaj z medom je odličen napitek, ki nas zjutraj napolni z energijo, zvečer pa nas popelje v miren zaključek dneva. Če ga pripravimo v čajniku in skodelici z unikatnim potiskom, bo ta še bolj okusen in dišeč! Medex je ob praznovanju svetovnega dneva čebel poskrbel za izvirne potiske na čajnikih, skodelicah in skledah za kosmiče. Privoščite sebi ali svojim najdražjim izdelke z najljubšim motivom in širite zavedanje o čebelam prijaznem svetu!

Medex.si

 

Beljakovinske kroglice

Beljakovinskih kroglic iz Medexa z mlečno ali belo čokolado z vanilijo se bodo kot zdravega prigrizka razveselili prav vsi. So vir prehranske vlaknine ter okusen in beljakovinsko bogat prigrizek, brez glutena. Namenjene so vsem, ki v okviru dnevne prehrane ne zaužijejo dovolj beljakovin in vlaknin, športnikom, ki imajo povečane potrebe po beljakovinah, ter vsem, ki sledijo trendom na področju prehrane.

Medex.si

 

Gelée royale sport

Gelée royale sport je novost v Medexovi ponudbi izdelkov za aktivne. Vsebuje matični mleček, obogaten z L-karnitinom in vitaminom B12. L-karnitin je spojina, ki se naravno pojavlja v mišicah, in ima ključno vlogo pri presnovi energije iz maščob, hkrati pa pospeši absorpcijo kisika med aktivnostjo in poveča energijo. Dodani vitamin B12 pa prispeva k sproščanju energije pri presnovi ter zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti. Gelée royale sport da energijo, ki jo potrebujemo za fizično aktivnost, zmanjšuje utrujenost ter povečuje športno aktivnost. Izdelka se boste razveselili vsi, ki ste vsaj malo športno oz. fizično aktivni.

Medex.si

_____________________

Povzeto po članku ZDRAVO, revija GOODLIFE, poletje 2018

________

Če si že tukaj, preberi še…