Za močne lase in nohte – Kolagen v prahu

KOLAGEN_PRAH33%GRATIS+ZLICKA

Kolagen v prahu vsebuje stoodstotni hidrolizirani kolagen z različno velikimi molekulami, ki se v telesu odlično absorbirajo. Študije so dokazale, da poskrbi za vzdrževanje normalne strukture nohtov in pozitivno vpliva na strukturo in videz las. Z rednim uživanjem Kolagena v prahu bodo vaši nohti trdni, lasje pa močni in sijoči. Za še boljši učinek priporočamo, da ga uživate skupaj z vitaminom C. Lahko ga vmešate v limonado ali drug sadni sok in si pripravite okusen napitek.

Za mladosten videz kože – Kolagenlift

KOLAGENLIFT_PRAH+RAZTOPINA

Kolagen je v globljih plasteh kože – v dermisu – in ji zagotavlja oporo, moč in elastičnost. S staranjem ga telo tvori vedno manj, zato postaja suha in upadla, pojavijo se gube, koža izgubi elastičnost. Patentirana oblika kolagena v Kolagenliftu zmanjšuje gube, izboljša napetost in elastičnost kože. Hialuronska kislina napolni prostor med kolagenskimi vlakni, dodani vitamin pa dodatno podpre delovanje kolagena in hialuronske kisline: niacin v Kolagenliftu v raztopini prispeva k ohranjanju zdrave kože, vitamin C v Kolagenliftu v prahu pa ima vlogo pri nastajanju kolagena za normalno delovanje kože. Kolagenlift v prahu vsebuje ribji kolagen in je primeren tudi za vegetarijance, ki uživajo ribe.

Mineral lepote in vitamin C v prahu – MSM

MSM_PRAH

MSM + vitamin C je prehransko dopolnilo s patentirano učinkovino OptiMSM®, ki ob rednem uživanju klinično dokazano zmanjšuje gube in ohranja mladosten videz kože, ter vitaminom C, ki ga odlično dopolnjuje – poleg številnih pozitivnih učinkov na dobro počutje poskrbi tudi za osvežilen okus izdelka. MSM, metil sulfonil metan, je organska oblika žvepla, ki se že leta uporablja tudi kot prehransko dopolnilo. Ugodno vpliva na kožo in je zato odlična izbira za vse, ki si želijo izboljšati svoj videz. MSM ni živalskega izvora in je primeren tudi za vegane in vegetarijance.

Pomlajena z naravo – krema in serum Beesecret

BEESECRET SERUM_VECTROV žametni teksturi seruma in kreme Beesecret iz Medexa se prepletajo čebelji strup in druge naravne sestavine, ki kožo bogato nahranijo vse do najglobljih plasti. Čebelji strup poskrbi za večjo prekrvljenost, spodbuja nastanek kolagena, zmanjšuje izraženost gub in njihovo prezgodnje nastajanje. Intenzivna formula seruma in negovalna moč kreme Beesecret poskrbita za naravno pomlajen videz zrele kože, saj imata izjemne anti-age učinke. Serum in krema Beesecret sta zasnovana za vse tipe zrele kože in za vsakodnevno uporabo. Izdelka lahko uporabljate samostojno ali pa ju nanesete kot podlago za ličila. Sta dermatološko testirana in ne vsebujeta parabenov, silikonov in parafina.

medex.si

____________

Povzeto po članku Zdravo, revija Goodlife, september 2017

medex prt

___________

PREBERITE ŠE: