Medex ima pravo zakladnico dobrega počutja. Pomaga lahko pri zaužitju preveč hrane in premastne, očisti vaše telo, prispeva k presnovi maščob in razstrupljanju, Guarana vam bo dala jutranji zagon, popoldne pa energijo za ponovno uvedbo gibanja v vsakdan, z medom pa dobite zaloge sončne energije in goriva življenja.

LIPOSTOP

Lipostop je učinkovita rešitev, ko pojeste preveč mastne in težke hrane. Kapsule Lipostop vsebujejo izvleček kaktusa Opuntia ficus indica, ki nase veže maščobo, in holin, ki prispeva k presnovi maščob. Kombinacija teh dveh učinkovin poskrbi, da ste tudi po obilnem obroku sproščeni in polni energije.

DETOX

Zajemite energijo sončnih žarkov že v začetku pomladi in očistite svoje telo! Kapsule Detox so vam pri tem lahko v dodatno pomoč, saj z izvlečki rmana, breze in pegastega badlja spodbudijo delovanje treh najpomembnejših organov, ki sodelujejo pri čiščenju telesa: prebavnega trakta, ledvic in jeter.

PEGASTI BADELJ

Čistejše ozračje, več aktivnosti, ki vabijo na prosto, in novi barvni odtenki sveže zelenjave bodo v prihodnjih mesecih poskrbeli za aktivacijo vaših jeter. Dobra spodbuda zanje je tudi pegasti badelj, ki z dodanim holinom prispeva k presnovi maščob in razstrupljanju.

GUARANA NATURAL ENERGY

Če vse daljši dnevi še niso usklajeni z vašo notranjo uro, začnite dan z Guarano natural energy. Naravni kofein iz gvarane vam bo skupaj z vitaminom B3 dal jutranji zagon, popoldne pa energijo za ponovno uvedbo gibanja v vsakdan. Vstopite v pomlad z naravno energijo, ki traja.

MED BLAGOVNE ZNAMKE MEDEX

Med je zaloga sončne energije in gorivo življenja v čebeljem panju. Izkoristite njegovo moč in dragocene hranilne snovi, da bo skok v pomlad poln energije. Med lahko uživate samostojno, lahko ga namažete na kruh, zaradi značilne arome pa je nepogrešljiv tudi pri pripravi sladic. Med iz Medexa cenijo tudi slovenski potrošniki. V raziskavi o zaupanju v blagovne znamke Trusted Brand 2018 so Medex prepoznali kot najbolj zaupanja vredno blagovno znamko v kategoriji med in medeni izdelki.

____________

Povzeto po članku Zdravo, revija Goodlife, marec 2018

______________

Če ste že tukaj, preberite še…