Poletna vročina. Razbeljene ceste. Zadnjica prilepljena na avtomobilske sedeže. Gneča na avtobusih. Kaj pa druga mobilna perspektiva? Veter v laseh, močne mišice, svoboda premikanja, vonj po naravi. Da si to uresničite, je BOR BORG v Intersportu izbral 5 najboljših poletnih prevoznih elementov. Popeljejo vas po mestnih ulicah, vas dostavijo v službo, domov ali na zmenek. Lahko pa jih odpeljete tudi v naravo in se z njimi naužijete svežega zraka.

SUP Starboard Whopper Zen

M_sup

Supanje je zagotovo ena izmed najbolj zabavnih vodnih aktivnosti zadnjih let, saj potovanje po vodni gladini združuje s celostno telesno vadbo. Lahko je precej umirjeno, na bolj razburkani vodni površini pa tudi zelo razburljivo. Starboard Whopper Zen je sup, ki bo zadovoljil skorajda vsakogar. Zaradi stabilnosti je primeren za učenje, poleg tega pa omogoča tudi jogo, fitnes in seveda ježo na valovih.

 

Rolka Firefly

M_rolka

Rolkanje je brez dvoma eden izmed najbolj svobodnih, kreativnih in radoživih načinov premikanja na štirih kolescih. Ta mala deska je za mnoge vir navdiha. Za tiste, ki ne prisegate na vratolomne trike, pa je tudi odlična možnost za nekoliko hitrejše raziskovanje velemest. Firefly ponuja številne izdelke, ki bodo s svojo obliko in dizajnom prepričali skoraj vse sodobne športne nomade.

 

Otroški poganjalček Strider

M_kolo

Vsak izmed nas se vse življenje spominja dne, ko je prvič vozil kolo. Pot do samostojnega poganjanja je zagotovo precej lažja, če se otroci z novimi občutki lovljenja ravnotežja najprej seznanijo na poganjalčku. In Strider jim to omogoča. Nekajmesečna vadba z njim bo prepričljivo olajšala prve kolesarske kilometre.

 

Rolerji Firefly

M_roler

Rolanje je asfaltna različica drsanja na ledu. Seveda ni treba posebej poudarjati, da gre za izjemno priljubljeno aktivnost, pri kateri se šport prepleta z aktivacijo mišic celotnega telesa, hitrostjo, zabavo in ne nazadnje tudi hitrejšim premikanjem po mestnih središčih. Rolerji Firefly s svojo sodobno zasnovo omogočajo učinkovito drsenje po asfaltni podlagi. Ponujajo odličen oprijem stopala in učinkovit prenos energije.

 

Skiro Firefly

M_skiro

Tudi vožnja s skirojem je ena sama zabava. Lahko ga uporabljate kot športni rekvizit in se z njim odpravite na posebno progo za rolkanje, lahko pa je priročno prevozno sredstvo. Skiro Firefly zelo dobro opravlja obe nalogi. 20-centimetrska kolesa ponujajo odličen oprijem, za varnost pa skrbita zavora in poseben sistem vzmetenja sprednjega kolesa. Seveda ga je s pomočjo po višini nastavljivega krmila možno prilagoditi različnim telesnim višinam.

_________

Tudi preko tiskane izdaje revije Goodlife lahko s pomočjo tehnologije AR (obogatene resničnosti) dostopate direktno do izdelkov na spletu. Preverite sami. Naložite aplikacijo Mirage AR9 na svoj pametni telefon in poglejte celotno revijo Goodlife.

_________

Povzeto po rubriki IGRAČE, revija Goodlife, junij 2017

Screen Shot 2017-07-10 at 6.13.44 PM

_________

PREBERITE ŠE: