Pametni telefoni Honor 200 so poznavalce prepričali predvsem s kakovstnimi fotografijami.

Piše: AoČ . Foto: arhiv HONOR

V poletnem vzdušju zelenega vrta restavracije Shambala v Ljubljani, s svežimi azijskimi specialitetami in melodijami priljubljenega Žana Serčiča je kitajska tehnološka znamka HONOR predstavila telefon Honor 200, predvsem pa njegove zmogljivosti pri fotografiranju.

Žan Serčič

Znamka med drugim sodeluje s pariškim Studiem Harcourt in s svetovno znanim (modnim) fotografom Rankinom. Ta je med drugim fotografiral pokojno kraljico Elizabeto II., Davida Bowieja in Kate Moss.

Peter Zhu Di

Peter Zhu Di, generalni direktor podjetja HONOR za Slovenijo, Hrvaško, Srbijo in Avstrijo, je na predstavitvi novega telefona med drugim povedal, da gre pri seriji mobilnikov HONOR 200 za mojstrstvo portretiranja. “Glavna značilnost serije HONOR 200 je napredna portretna fotografija z umetno inteligenco, razvita v sodelovanju s Studiem Harcourt in fotografom Rankinom, ki ponuja portrete studijske kakovosti z glavno kamero 50 MP in specializiranimi slogi Harcourt za fotografije profesionalne kakovosti.«

Telefona serije HONOR 200 – HONOR 200 in HONOR 200 Pro – sta do 14. julija 2024 pri vseh slovenskih mobilnih operaterjih na voljo v posebni ponudbi (https://www.honor.com/si/).

Kaj je HONOR?

Eden vodilnih svetovnih ponudnikov pametnih naprav. HONOR želi postati globalna tehnološka znamka. Z osredotočenostjo na raziskave in razvoj si prizadeva za tehnologijo, ki ljudem po vsem svetu omogoča, da gredo dlje, ter daje svobodo, da dosežejo in naredijo več. HONOR ponuja vrsto visokokakovostnih pametnih telefonov, tabličnih računalnikov, prenosnih računalnikov in nosljivih naprav, ki ustrezajo vsakemu proračunu, ter s ponudbo inovativnih, vrhunskih in zanesljivih izdelkov ljudem omogoča, da postanejo ‘boljša’ različica samih sebe.