DOBRO JEM CELO LETO, JESENI LE ZA 18 EVROV

V petek, 12. 10., se začenja najbolj kulinaričen teden v letu, ki ga že od leta 2012 poznamo pod imenom Teden restavracij. To jesen bo v sto slovenskih gostilnah trajal do 21. oktobra in bo najbolj množičen doslej. V desetih dneh bo posebne menije po enotni ceni 18 evrov v izbranih restavracijah okušalo več kot 45 tisoč gostov!

Teden restavracij

Špacapanova hiša

»Sodelujejo zgolj dobre gostilne in restavracije, ki so pripravile res dobre jedi in menije za prijazno ceno. Teden restavracij, ki ni več le občasna akcija, temveč je prerasel v množično dobrojedsko gibanje, je zato spodbuda, da radi dobro jemo vse leto. « – Uroš Mencinger, selektor Tedna restavracij

V Tednu restavracij sodelujejo le restavracije in gostilne, ki so na kulinaričnem portalu Šole okusov najboljše ocenjene, v tem tednu pa pripravijo posebne menije z najmanj tremi hodi po enotni ceni, ki je v letu 2018 18 evrov, tako pa obiskovalcem ponujajo možnost obiskati restavracije, ki jih velikokrat sicer ne bi, pa bi vseeno tam radi dobro jedli. Dobro jesti vse leto pa je tudi idejno vodilo Tedna restavracij.

Teden restavracij

Dvor Jezeršek

Restravracije, meniji in rezervacije so po regijah umeščeni na seznam na spletni strani: www.tedenrestavracij.si.

Foto: Teden restavracij

_________

roza oktober

OGLASNA VSEBINA

_________

Če si že tu, preberi še …